Kawan2Ku

27 Februari 2016

Hiking @ Bukit Broga, Semenyih Selangor

Posted by Dalia Hassan at Sabtu, Februari 27, 2016

Assalamualaikum..



Hari ni aktiviti hiking kami bukan bawah program gaya hidup sihat anjuran IPD tapi ni aktiviti antara geng geng kami...



Alhamdulillah... berjaya sampai ke puncak Broga.. walaupun tidak sesemput ketika kami mendaki ke Bukit Gasing, tapi kami tetap berpuas hati dan rasa macam nak panjat lagi. hehe.. yerlah.. kami ni baru dalam aktiviti mendaki ni, so kita buat sikit2 dulu. Ada rezeki, teringin nak naik bukit / gunung yang lebih mencabar... (Teringin nak panjat Gunung Penyesalan / Rinjani kat Lombok, Indonesia) tapi sebagai pendatang baru dalam dunia ni, kita buat perlahan lahan.. dah cukup kekuatan baru kita terbang ke sana... chewahhhh!



Eh Eh! Sorry la kalau kita letak banyak sangat gambar dalam entry kita ni. Kita memang macam ni... suka simpan gambar dalam blog. Kalau simpan dalam henpon nanti bila memory card damage, menangis tak berlagu la...



Dan macam biasa, banyak gambar syok sendiri. selfie. harap korang tak termuntah yer...































































































0 comments:

Catat Ulasan

PayPal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
 

D'Alia Gallery Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea